hits counter

VÅRE Prosjekter


MOSSEHEFTET

I desember gir klubben ut "Moss 2017" og har med det gitt ut heftet i 45 år på rad. Heftet inneholder bilder fra store og små begivenheter i Moss gjennom kalenderåret. Inntektene fra salget er betydelige og går uavkortet til gode lokale formål så som Varmenstua og Krisesenteret med flere samt til Rotary sitt nasjonale og internasjonale ungdomsarbeid. Årets hefte er å få kjøpt de to første lørdagene i desember på AMFI Moss, Rygge Storsenter, Kiwi Strandpromenaden og Kiwi Refsneshallen.


Fra utdelingen i 2016 (fra venstre): Lars K. Froholt (Kirkens Bymisjon Moss), Bjørn Mørch Olsen (Velferdssentralen), Arild Nilsen (Varmestua), Tore Bollingmo (Jeløy RK), Irene Lillejord (Krisesenteret), Nora Andersen (Kilden kafé), Ingvild Vatne (Home Start Moss) og Johan Storvik (Sprint/Jeløy Yngres).

Som eksempel:  MOSSEHEFTET fra 2015


MOSS BY- OG INDUSTRIMUSEUM

Hver søndag bistår klubben museet med et klubbmedlem som vert på Moss by- og industrimuseum i Møllebyen. Klubbens lille bidrag er faktisk med på å gjøre at museet kan holde åpent på søndager! Les mer om museet på www.ostfoldmuseene.no/avdelingene/moss-by-og-industrimuseum og benytt deg av et av byens mange kulturinnslag.


ORKERØD SKANSE

Siden Bjarne Elvsås i 1974 fikk ideen om å sette i stand den gamle skansen på Orkerød etter mange års forfall og hærverk fikk klubben et incitament for til å jobbe sammen i friluft. Skansen ble overrakt Moss kommune ved parksjefen i 1978. Hvert år bidrar klubbens medlemmer til å fortsatt vedlikeholde Orkerød skanse, et arbeid som foregår den siste tirsdagen før 17. mai.SUMMERCAMP 2015

Brilleprosjekt i samarbeid med Vision for All


Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Hotell Refsnes Gods Jeløy
Adresse: Godset 5
Postnummer: 1518
Sted: Moss
Land: NO
Møtedag: Tirsdag
Møtetid: 20:00:00
Møtespråk: no

Julemøte
11. des. 2018, 19.00

v/komité for klubbarrangement

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

Nyheter fra
NORSK rotary FORUM:

Loading RSS...

Nyheter fra
rotary DISTRIKT 2260:

Loading RSS...